Bu og ete langs Kongevegen

Buffet på Lindstrøm Hotel

Fakta

Tilgjengelig
1. mai - 30. september

Beskrivelse

Buffet middag er ein tradisjonsrik måte å servere på i Sognefjorden. Buffeten har varme og kalde rettar. Dei kalde rettane er fisk i ulike variantar som dei tradisjonelle røykelaks og gravlaks til grava uer og hai. Det er ca. 10-15 ulike kalde fiskeanretningar. I tillegg kjem kjøttanretningar, salatar og brød.

Ein svært viktig del av buffeten er dessertane, heimelaga kaker, heimelaga puddingar, frukt, ost og kjeks. Buffeten har også ein varm mat del. 2-3 kjøttrettar og 1-2 fiskerettar.

FROKOST: Vår frokostbuffet er open frå 07.00 til 09.00.
MIDDAG: Vår middagsbuffet vert servert frå 19.00 til 20.30.
LUNCH: På forespørsel

Lindstrøm Hotel
Les mer
lindstroem-foto-hallgrim-rogn-12-of-14 (1).jpg
Knut Lindstrøm
+47 57666900