Kongevegbedriftene

Jotunheimen Travel (JVB Travel)
Direct express bus from Oslo Airport.jpg
Information signs along the hiking trails.jpg
SCO_16.10.1814542 ©Scanout.jpg
MB Bitihorn boat route.jpg
Outside Gjendesheim.jpg
Crossing a river in Svartdalen valley.jpg
Kongevegen, Galdane. Foto by Yngve Ask.jpg
Bridge near Gjendebu.jpg
Gjendetunga.jpg
Vesladalen-C-Jotunheimen-Travel.jpg
Bygdin foto.JPG
Signage at Torfinnsbu.jpg

Om Jotunheimen Travel (JVB Travel)

Tlf. +47 91 11 11 30, travel@jvb.no, www.jotunheimentravel.com

er ein lokal turoperatør som skaper minneverdige opplevingar langs Kongevegen, i Jotunheimen, i Valdres og i dei majestetiske fjellområda i Sør-Norge.

Vi lever og ånder for denne region. Vår djupe kjennskap og lokal ekspertise gjer våre turer til ei heilheitsoppleving for deg - frå ankomsten i Oslo og Bergen, til innbydende overnatting, lokal mat, problemfri bagasjetransport og kunnskapsrike guider.

Vi tilbyr også opplevingar som kombinerer Kongevegen med vandreturar i Jotunheimen og på Vestlandet. Er du ute etter eit skreddersydd tilbod langs Kongevegen kan vi gjerne hjelpe deg med å skape ei minnerik oppleving. Ta kontakt med oss.

 

A/S JVB
Tlf. +47 61 36 59 00
tur@jvb.no, www.jvb.no

I over 100 år har Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap vore ein trufast følgesvenn for reisande som søkjer eventyr i Jotunheimen og Valdres. Vår stolte historie held fram i dag, med Valdresekspressen som tek deg frå Oslo til Valdres, og Øst/Vest-ekspressen som knyt Bergen og Lillehammer saman. Begge bussrutene gir deg ein glimrende moglegheit til å komme deg på en komfortabel måte til Kongevegen.

I tillegg til våre bussruter seglar vi om sommeren med vår M/B Bitihorn over det spektakulære Bygdin-vatnet i Jotunheimen. Om vinteren tek beltebilane våre deg fra Tyin til Eidsbugarden og opnar opp ei verd av moglegheiter i snødekte Jotunheimen.

Vi er meir enn berre eit transportselskap. Vi er din portal til naturens skjønnhet og eventyr langs Kongevegen, Jotunheimen og Valdres. Velkommen.

 

JVB Tur
Tlf. (+47) 61 36 59 00
tur@jvb.no, www.jvb.no

JVB Tur er ditt førstevalg for bussreiser langs Kongevegen. Våre busser står klare og er stasjonert på Fagernes, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Oslo.

Med toppmoderne motorer som møter Euro VI-kravene og alle bekvemmeligheter, inkludert klimaanlegg, toalett, trygge trepunkts-sikkerhetsbelter, justerbare seter, kjøleskap og leselamper, er våre busser godt eigna for reisa.

Våre erfarne sjåfører tek deg trygt og sikkert til ditt drømmereisemål, enten du reiser som ei gruppe, bedrift, idrettslag eller forening.

Vi er også eksperter i å skreddersy opplevingsreiser for grupper i Norge. Viss du treng transport eller ei ugløymeleg reise for gruppa di, er du hjarteleg velkommen til å ta kontakt med oss.

_MG_4697.jpg
Georg Sichelschmidt
(+47) 91 11 11 30