Kongevegbedriftene

Sognefjord Guiding
Sognefjord guiding.JPG
L1000493.JPG

Om Sognefjord Guiding

Oppdag det urørde landskapet i Lærdal og Kaupanger gjennom ugløymelege friluftsopplevingar som kombinerar eventyr og djupt rotfesta lokal kultur.

Som din inngang til hjartet av Norges idylliske fjordlandskap, tilbyr vi guida turar som ikkje berre utforskar regionens natur, men også fortel historiane og tradisjonane som forma dette unike området.

Våre kulturvandringar gir deg eit innblikk i Lærdals rike historiske arv, mens våre kajakkturer på vakre Sognefjorden bringer deg tettare på Norges naturskjønne hjarte.

For dei meir eventyrlystne, byr våre klatreturar på ein spanende utfordring med belønning i form av eineståande utsikt over det omkringliggjande landskapet.

Kvar tur er nøye utforma for å gje ei personleg og minneverdig oppleving, med fokus på små gruppestorleikar for å sikre kvalitet og nærleik. Samarbeidet med utanlandske turoperatørar er viktig for oss, og vi strever etter å tilby autentiske, engasjerande og ugløymelege opplevingar for dei.

Utforsk det autentiske Norge med Sognefjord Guiding. Hjå oss er eit kvart eventyr ei reise gjennom tid, kultur og urørd natur.

_MG_9482.jpeg
Bli med på fjellklatring
1. april - 31. oktober
Alle over 8 år
2 800,- maks 5 pers.
Sognefjord guiding – Kopi.JPG
Torbjørn Ørnes
(+47) 906 65 533