Bu og ete langs Kongevegen

Kyrkjestølen

Fakta

Passer for
Alle
Tilgjengelig
Juni, juli og august 2018

Beskrivelse

Frokost kl. 08:00 - 09:30 
Havregraut, heimebaka brød, ost og spekemat frå Valdres, syltetøy. Kaffe, te, melk.

Kafe kl. 12:00 - 17:00 
Vafler med gulrot, havregryn m.m.
Rømmegraut med spekemat og saft.
Spekemat med potetsalat.

Middag kl. 1800:
Velsmakande og laga frå botnen av, basert på lokale råvarer:
Elg fra Østre Slidre, kjøttsuppe/majel, jaktlagets gryterett, folkets jegergryte, pizza med spinat og fetaost, fredagstaco med elgkjøt, kjøtkaker med elg.
Dessert: Kortreist rabarbrapai med is.

Kyrkjestølen
Les mer
IMG_2278.JPG (1)
Aagot Monsen
+47 905 28 433