Opplev Kongevegen

Fakta

Passar for
Alle
Tilgjengeleg
Heile året

Hyttene våre:

Bjærkebæk (1932)
Stor hytte med glasveranda og flott utsyn over bygda. 6 sengeplassar, stove, kjøkken m/komfyr, soverom og hems, bad med dusj og WC. Hytta er del av den første dokumenterte turismen i Norge. 

Solstua (1931) 
Enkel 1-roms hytte med soveplass til 4. Liten kjøkkenkrok kombinert med sofakrok og familiekøye. Bad med dusj og toalett. Hytta har stor terrasse. Hytta er del av den første dokumenterte turismen i Norge. 

Skaugum (1929)
Hytta var den fyrste som vart bygd av dei tre hyttene som inngår i den første dokumenterte turismen i Norge. Denne hytta har fått namn etter kongen sin residens, Skaugum i Asker, som vart gjeve til kongen i 1929. I dag blir hytta brukt som tilleggssoverom.

Tunstova
Stor og flott tømmerhytte med bad, kjøkkenkrok/stove m/peis, soverom og hems og har sengeplass til 6 personar. Hytta er nær tunet på garden og har stor terasse. Lett tilkomst.

Vågåbu
Dette er ei nylafta tømmerhytte med sengeplass til 6-8 personar. Den har to store soverom, hems, stort bad, kjøkken med komfyr og oppvaskmaskin, stove med peisomn og fjernsyn og stor terrasse. Denne hytta er romsleg og passar godt for større familiar, også handicapbrukarar. Hytta er heilårshytte, og fin for vinter- og påskeferie.

Bjørkeli
Hytte med 2 separate soverom, kjøkken med komfyr, stue med fjernsyn, romsleg bad med dusj/WC ( handicap-toalett). Hytta har sengeplass til 4 (+2 i stova). Lett tilkomst og eigen uteplass. 

 

Eggum gard
Les mer
Marta Jansen
(+47) 97 50 25 24 / (+47) 91 73 57 50