Opplev Kongevegen

Fakta

Passar for
Alle
Tilgjengeleg
Heile året

Hyttene våre:

Bjærkebæk (1932)
Stor hytte med glasveranda og flott utsyn over bygda. 6 sengeplassar, stove, kjøkken m/komfyr, soverom og hems, bad med dusj og WC. Hytta er del av den første dokumenterte turismen i Norge. 

Solstua (1931) 
Enkel 1-roms hytte med soveplass til 4. Liten kjøkkenkrok kombinert med sofakrok og familiekøye. Bad med dusj og toalett. Hytta har stor terrasse. Hytta er del av den første dokumenterte turismen i Norge. 

Skaugum (1929)
Hytta var den fyrste som vart bygd av dei tre hyttene som inngår i den første dokumenterte turismen i Norge. Denne hytta har fått namn etter kongen sin residens, Skaugum i Asker, som vart gjeve til kongen i 1929. I dag blir hytta brukt som tilleggssoverom.

Tunstova
Stor og flott tømmerhytte med bad, kjøkkenkrok/stove m/peis, soverom og hems og har sengeplass til 6 personar. Hytta er nær tunet på garden og har stor terasse. Lett tilkomst.

Bjørkeli
Hytte med 2 separate soverom, kjøkken med komfyr, stue med fjernsyn, romsleg bad med dusj/WC ( handicap-toalett). Hytta har sengeplass til 4 (+2 i stova). Lett tilkomst og eigen uteplass. 

 

Eggum gard
Les mer
Marta Jansen
(+47) 97 50 25 24 / (+47) 91 73 57 50